Truiense wielerclub KZLWC organiseert cyclocrossweekend met 19 wedstrijden

Sint-TruidenDe Koninklijke Zuid-Limburgse wielerclub (KZLWC) zet het laatste weekend van november volledig in het teken van de koers. Op zaterdag 27 en zondag 28 november worden maar liefst 19 cyclocrosswedstrijden gereden op het parcours in Bernissem.

Zaterdag kan iedereen onder het motto ‘hoe vettiger, hoe prettiger’ de fiets opspringen en deelnemen aan een van de wedstrijden. Er worden zowel ‘kidsraces’  als een ‘gentlemencross’ georganiseerd zodat iedereen het uitdagende Haspengouwse parcours kan uitproberen. En zoals het een echte veldrit betaamt, zal er ook voor sfeer, een rondespeaker, worst en bier gezorgd worden. Zondag is het tijd voor het echte werk en wagen zowel lokale renners als jong geweld uit heel België hun kans om de nieuwe van Aert of van der Poel te worden.

Wie zaterdag zelf wil meerijden, kan zich inschrijven via de website van KZLWC of ter plaatse in Terbiest 273 in Sint-Truiden. Het Covid Safe Ticket is verplicht tijdens dit evenement.

https://www.hln.be/sint-truiden/truiense-wielerclub-kzlwc-organiseert-cyclocrossweekend-met-19-wedstrijden~ab48f176/?utm_campaign=app_gate_social&utm_medium=social&utm_source=hln&utm_content=b48f176

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *