Mijn naam is Laura Poulissen en ik ben ploegleider en trainer van de nieuwelingen bij KZLWC. Ik kom uit Grobbendonk. Mijn missie is.. mijn jongens optrekken naar een hoger niveau. En uit elke renner zijn specialiteit naar boven halen. Als ik met vragen zit over een renner kan ik altijd bij Rob Ruijgh en zijn vrouw terecht. Ik probeer er altijd te zijn voor mijn renners. Zowel op sportief vlak als privé. Goed presteren betekent dat alle factoren mee tellen. Soms lukt het niet goed met trainen door bv. problemen op school of privé. Dan hoor je er ook te zijn als trainer. Ik verdeel al mijn aandacht gelijk zodat iedereen dezelfde aandacht en begeleiding krijgt. Ik hoop dit jaar dat we samen met elkaar een mooi team kunnen uitbouwen en dat de resultaten voor zich laten spreken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *