Beste ouder(s)

De voorbije dagen werden verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit nadat in drie scholen (kleuter- en basisschool Schuttershof, kleuter- en basisschool Momentum en Leefschool De Villa) meerdere besmettingen met het coronavirus werden vastgesteld bij het personeel en leerlingen. Dit dient met de nodige voorzorg behandeld te worden.

Daarom is in consensus beslist door de stad Sint-Truiden, de gouverneur van provincie Limburg, Agentschap Zorg en Gezondheid, Eerstelijnszone Haspengouw, Federale Overheidsdienst volksgezondheid, Centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) en het regionaal ziekenhuis Sint-Trudo om alle buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder 13 jaar in de hele Eerstelijnszone Haspengouw stop te zetten vanaf 22 januari tot en met 12 februari 2021. Dat betekent dat alle sportactiviteiten voor kinderen onder 13 jaar in Sint-Truiden vanaf 22 januari worden stopgezet.

Of de activiteiten hervat kunnen worden na 12 februari hangt af van de situatie op dat moment.

We begrijpen dat dit voor iedereen een ingrijpende maatregel is. Mocht je hierover vragen hebben dan staan we voor je klaar via het nummer 011 70 17 64 of via mail info.sport@sint-truiden.be

Met vriendelijke groeten

Kathleen Bergoets algemeen directeur
Jurgen Reniers schepen van Sport
Veerle Heeren burgemeester

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *