We werden om 9u30 verwacht bij Luc thuis. Toen iedereen er was, hebben we onszelf voorgesteld, verteld over onze trainingsmethode en laten weten of we al dan niet wedstrijdervaring hebben. Luc gaf ons heel wat tips over voeding en we kregen een gezonde havermoutkoek. Hij zei ook dat we vooral veel plezier moeten beleven tijdens het fietsen en dat we zeker niet mogen overtrainen.

Na deze kennismaken trokken we met zijn allen naar de terril van Beringen. Daar liepen we een stuk de trappen op en werd onze klim verder gezet in het touwenparcours. Zonder het goed en wel te beseffen, hebben we een core stability training gehad! Eens boven genoten we van het uitzicht en kregen we nog oefeningen om ons lichaam te versterken. Fietsen is immers niet enkel sterke benen hebben!
Ook de weg naar beneden hebben we afgelegd via het touwenparcours. We brachten nog een bezoek aan het duikcentrum en grapten dat we hier onze volgende teambuilding wel willen doen 😉

Het was alvast een fijne voormiddag. Het nieuwe seizoen is goed ingezet!

Ingezonden door Lana Maes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *