Elena vertelde ons haar ervaring.

Ik heb zondag het Bk gereden in Fernelmont. Ik had een goeie start. Heb goed kunnen meevolgen in het peloton. In de voorlaatste ronde heb ik even moeten lossen maar ben er uiteindelijk terug bij geraakt. In die zelfde ronde probeerde er iemand te ontsnappen, maar we hadden haar snel weer bijgehaald. In de laatste ronde zat ik slecht in de bocht om mee te sprinten. Ben uiteindelijk 13/21 geworden.

Toen ik uit het peleton ontsnapte en voorop reed met een motorijder voor en achter me, kreeg ik kippenvel. Dat was een heel speciaal moment.

zei Niels. Hij had pech en kon een val in het peleton nog maar net ontwijken.

Het BK van Siemen zag er zo uit!

One thought on “Zo beleefden Elena, Niels en Siemen hun BK”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *